- SVERRE FEHN ER DØD
- SVERRE FEHN og ABM-BYGG på Ulefoss
- Kort Lagshistorikk
- HISTORISKE STEDSNAVN PÅ ULEFOSS
- Ved Karen Aalls død (foto)
- JULEMARKED
- RIKSARKIVET MED PREBEN VON AHNEN UTSTILLING
- MALen
- SOMMER i HOLLA 2009

Arkitekt Sverre Fehn er død.

Tirsdag 24.februar 2009 kom meldingen om at den verdenskjente arkitekten med røtter på Fen i Holla var død, 85 år gammel.

HJEM FRA ARBE (til h.) fra 1940 er et av flere ungdomsarbeider som ble funnet i en kasse på slektsgården Fehn og utstilt på Fylkesbiblioteket på Ulefoss i 2007.

UNDER: UNDERVISNING-SBYGGET på SØVE tegnet av Sverre Fehn.

Undervisningsbygget på Søve vgs tegnet av Sverre Fehn

Se Aft.p: http://www.aftenposten.no/kul_und/article2943781.ece
Se nekrolog i The New York Times. HER.

Sverre Fehns bortgang vil bli markert i historielaget i løpet av året. Sverre var hovedgjest på to store møter i laget. I april 1997 -  samme år som han mottok arkitektenes Nobel-pris - fortalte han om sitt liv, med røtter på Fen og Ulefoss. Han var opptatt av det oppdraget han hadde fått av kommunen om å tegne  utkast til kanalmuseum og senter for industri- og kulturhistorie på Ulefoss. Det var før noen begynte å stikke kjepper i hjula! T.H. Se Fehns skisser til kultursentre på Ulefoss. HER.